...

Sissel Hansen Kort: Veiledning Engleskikkelsen på dette kortet, med de regnbuef…


Sissel Hansen
Kort: Veiledning

Engleskikkelsen på dette kortet, med de regnbuefargede vingene, representerer hjelperen vi alle har inni oss. Akkurat som den andre skikkelsen i bakgrunnen, er vi innimellom litt tilbakeholdne med å stole på denne hjelperen når den kommer til oss, for vi er så vant til å ta signaler utenfra istedenfor innenfra.

Ditt aller innerste vesens sannhet prøver å vise deg hva du skal gjøre akkurat nå, og når dette kortet dukker opp, betyr det at du kan ha tillit til den indre veiledningen du har fått. Den hvisker deg i øret, og noen ganger nøler vi, fordi vi er i tvil om vi har forstått det riktig. Men tegnene er tydelige; ved å følge din indre veileder vil du føle deg mer hel, mer integrert, som om du beveger deg utfra ditt innerste vesens kjerne.
Hvis du blir med, vil denne strømmen av lys ta deg presis dit du skal.

Når du trenger veiledning er det fordi du ikke vet at din indre guide er gjemt inni deg. Du må finne denne indre veilederen, ditt vitne, din dharma (indre buddha). Du må vekke denne buddhaen og livet ditt vil bli som et springvann av velsignelse og lykke. Livet vil skinne, og bli så fylt med guddommelighet at du nesten ikke kan fatte det.
Hva skjer om du plasserer et lite stearinlys i et mørkt rom? Da ser du hvor døren er. Og kan gå ut av den, uten en tanke.Kilde