...

Vibeke Elaine Brendstadmoen Kort: Muligheter Ørnen har overblikk over alle muli…


Vibeke Elaine Brendstadmoen
Kort: Muligheter

Ørnen har overblikk over alle mulighetene som ligger i landskapet nedenfor når den flyr fritt, naturlig og uten besvær gjennom luften. Her er den virkelig på hjemmebane, majestetisk og
hvilende i seg selv. Kortet tyder på at du er ved et punkt, hvor en verden av muligheter åpner seg for deg. Fordi du har åpnet for en større kjærlighet til deg selv, og hviler bedre i deg selv, kan du lettere jobbe med andre. Når du er avslappet og veltilpasset, får du øye på mulighetene som viser seg, enda noen ganger før andre. Når du er i harmoni med din egen indre natur, forstår du at tilværelsen forsyner deg med akkurat det du har bruk for. Nyt flyturen og fryd deg over alIe de forskjellige undrene som viser seg i landskapet under deg.

Tanken kan akseptere en hvilken som helst grense, hvor som helst. Men det er faktisk helt i strid med tilværelsens vesen, som ingen grenser kan ha. For hva skulle det være bak grensen? En annen himmel? Derfor sier jeg at en uendelig himmel ligger åpen for din flytur. Ikke Ia deg bli tilfreds så alt for lett. De som forblir tilfreds, forblir lett små. Små er deres gleder små er deres stillheter, små er deres vesener.
Men det er det ingen grunn til!
Denne litenheten er din egen motstand mot din frihet, mot dine ubegrensede muligheter, mot ditt ubegrensede potensial.Kilde